Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Hendriksen, F. - De stem van de stilte / druk 2

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hendriksen, F. - De stem van de stilte / druk 2
Schrijver: Hendriksen, F.
Titel: De stem van de stilte / druk 2
ISBN: 9789062896004
Uitgever: Smit Van 1876
Bijzonderheid: 2004, 261pp, Gebonden, met handtekening van de auteur
Prijs: € 15,00
€ 4,25
Meer info n zijn debuutroman schetst Frans Hendriksen (60) de psychische en fysieke worsteling van de priester Frank Verbakel met zijn celibatair leven.
Vanaf het momet dat de protestantse Laura Meyer in zijn leven komt, ontstaat een kentering in zijn denken over God, religie, priesterschap. De onmogelijke liefde die tussen de twee jonge mensen ontbrandt, doet alle zekerheden wankelen. Frank Verbakel belandt in een hopeloze gewetensstrijd. Blijft hij als priester trouw aan zijn verbond met God of kiest hij voor een leven met Laura? Het dilemma dwingt beiden, ieder vanuit eigen cultuur en traditie, tot diepgaande religieuze en levensbeschouwelijke analyses. Via een mysterieuze stem gloort er uiteindelijk licht aan de horizon.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.