Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Neumayer, Josef - Natuurlijke verleiders ( Afrodisiaca uit de palntenwereld een inspiratiebron voor elke minnaar en minnares

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Neumayer, Josef - Natuurlijke verleiders ( Afrodisiaca uit de palntenwereld een inspiratiebron voor elke minnaar en minnares
Schrijver: Neumayer, Josef
Titel: Natuurlijke verleiders ( Afrodisiaca uit de palntenwereld een inspiratiebron voor elke minnaar en minnares
ISBN: 9789032507008
Uitgever: de Kern
Bijzonderheid: 2005, 150pp, Gebonden, De snee van het boek is wat gevlekt
Prijs: € 3,00
€ 4,25
Meer info Al sinds de oudheid beschikt de mens over de kennis dat bepaalde planten een lustopwekkende werking hebben: ananas, knoflook en dadelpalm om er een paar te noemen; deze zijn onschuldig. Alsem en bilzekruid zijn giftig en alleen in een flinke verdunning bruikbaar. De auteur is natuurgeneeskundige en wetenschapsjournalist en heeft in dit boekje alfabetisch een aantal planten beschreven die wij ook van andere toepassingen kennen, alsmede planten afkomstig uit Aziƫ, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Vermeld worden herkomst, uiterlijk, geschiedenis en gebruik van elke plant. Verder is er een aantal recepten van thee en andere dranken gegeven. Het gebruiken van deze middelen is over het algemeen onschuldig en werkt meer sfeerverhogend, de voorpret is mooier en als beide geliefden het willen kan het best leuk worden.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.