Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Amber, R. - Kleurengeneeskunde / druk 1986

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Amber, R. - Kleurengeneeskunde / druk 1986
Schrijver: Amber, R.
Titel: Kleurengeneeskunde / druk 1986
ISBN: 9789063781286
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2002, paperback
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info KIeurengeneeskunde wordt gewoonlijk gedefinieerd als de wetenschap hoe men door middel van kleuren de vibraties van lichaam en geest zo kan reguleren dat men zich het meest gezond, ontspannen en gelukkig voelt. In deel I van zijn 'KLEURENGENEESKUNDE' bespreekt Dr. Amber onder meer het gebruik van kleuren voor therapeutische en mystieke doeleinden in de Oudheid, en legt hij uit, hoe onder invloed van bijvoorbeeld Newton, Goethe, Bergson, Steiner en Reich, ook in Europa langzamerhand de rol erkend werd die kleuren kunnen spelen bij het goed doen functioneren van lichaam en geest. In deel II behandelt de auteur naast de eigenschappen en de genezende krachten der afzonderlijke kleuren, het stellen van diagnosen met behulp van aura, prisma, radionics en visualisatie. alsmede de beginselen en technieken van behandeling, waarin de relatie tussen de zeven chakra's. hun anatomische equivalenten en de zeven kleuren van het spectrum centraal staat. Een overzichtelijke tabel met de verhouding tussen voedsel, kleur, smaak, orgaan, functies, elementen en ziekten. besluit dit uitermate praktische boek, dat de mogelijkheid biedt ons zowel in balans te brengen met onszelf als met onze omgeving.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.