Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Gaaikema, S. - Liever met jou / druk 3

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gaaikema, S. - Liever met jou / druk 3
Schrijver: Gaaikema, S.
Titel: Liever met jou / druk 3
ISBN: 9789068015065
Uitgever: Prom, Uitgeverij De
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, met stofomslag
Prijs: € 8,50
€ 4,25
Meer info Seth Gaaikema lijkt geheel op te gaan in het schrijven en vertalen van musicals, cabaretteksten en politieke conferences, en het optreden in theaters. Maar er is ook de Seth Gaaikema van de lyrische teksten, te beginnen natuurlijk met het prachtige 'Pastorie in het Noorden'. Aan dit poëtische facet wordt in de bundel 'Liever met jou' alle aandacht gegeven. Met name de laatste jaren heeft Gaaikema teksten geschreven die de intensiteit en de beeldende kracht van 'Pastorie' evenaren of zelfs overtreffen. 'Delen in verdriet', 'Geef me een stukje blauw' en 'Leg wat vuur opzij', zijn gedichten die in hun directheid en met hun thema's van liefde en vriendschap, leven en dood, heden en toekomst velen zullen aanspreken. Achter de directheid van Gaaikema's werk verbergt zich een wereld van geheimzinnigheid en dubbele betekenissen, die zijn gedichten ook bij herhaalde lezing zeer de moeite waard maakt. In plaats van satire, parodie en ironie: de lyriek die de theaterbezoekers en televisiekijkers
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.