Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Powell, M. - 101 dingen die je echt moet kunnen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Powell, M. - 101 dingen die je echt moet kunnen
Schrijver: Powell, M.
Titel: 101 dingen die je echt moet kunnen
ISBN: 9789072219039
Uitgever: Thoeris
Bijzonderheid: 2006, paperback
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Nieuwstaat.

Tips, adviezen en trucs worden afgewisseld met deskundige informatie over 'van alles en nog iets'. Er valt in dit geheel weinig samenhang tussen de onderwerpen ten ontdekken. De inhoud springt van de hak op de tak. Hoewel de onderwerpen serieus en deskundig worden behandeld, dient de lezer de beschreven handelswijzen met de nodige restrictie op te volgen, daar sommige besproken activiteiten volgens de uitgever (overigens zeer terecht) beter niet kunnen worden uitgevoerd zonder deskundige begeleiding of eigen ervaring. De lezer wordt dus geacht het boek te gebruiken/lezen als entertainment. Als zodanig kan hij op sprankelende wijze kennisnemen van bijvoorbeeld de manier waarop je een papieren vliegtuigje vouwt, een sigaar hoort te roken, stofzuigt, een stropdas strikt, reanimeert dan wel een boom omhakt. De lay-out van het geheel is fraai: leuke tekeningen in kleur die de onderhoudende en overzichtelijk ingedeelde tekst aanvullen en afwisselen. Als cadeau-idee, maar ook voor leestafels in diverse ruimtes en omgevingen kan dit boek een nuttige, maar vooral aangename en interessante functie vervullen, dus niet alleen tot 'lering' maar ook tot 'vermaak'.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.