Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Berlitz, C. - Mysterieus maar waar / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berlitz, C. - Mysterieus maar waar / druk 1
Schrijver: Berlitz, C.
Titel: Mysterieus maar waar / druk 1
ISBN: 9789024600779
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheid: paperback, in goede staat
Prijs: € 3,00
€ 4,25
Meer info Mysterieus maar waar – Charles Berlitz
Een wereld vol vreemde verschijnselen en onverklaarbare mysteries bevindt zich iedere dag om ons heen – onzichtbaar voor onze ogen, maar toch voelbaar en zelfs soms aanwijsbaar aanwezig. Als geen ander weet Charles Berlitz, de onovertroffen auteur van een aantal wereldwijde bestsellers, deze verbazingwekkende wereld te observeren en neer te schrijven. In MYSTERIEUS MAAR WAAR heeft hij wederom een grote selectie van opmerkelijke gebeurtenissen bijeengebracht die zelfs de meest sceptische toeschouwer aan het denken zullen zetten. Meer dan tweehonderd verslagen van waar gebeurde mysteries bieden ons een fascinerende blik op persoonlijke, maar ook wereldwijde en zelfs kosmische raadsels die de lezer nog lang zullen bezighouden. Welke onvermoede krachten schuilen er in de menselijke geest? Wat voor geheimen gaan schuil in de donkere diepten van het heelal? Zijn wij verbonden met elkaar en met buitenaardse krachten op manieren die wij zelf maar nauwelijks kunnen bevroeden?
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.