Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Goodman - Zonneklaar / druk 7

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Goodman - Zonneklaar / druk 7
Schrijver: Goodman
Titel: Zonneklaar / druk 7
ISBN: 9789061341680
Uitgever: Bigot & Van Rossum
Bijzonderheid: 2002, dikke paperback
Prijs: € 5,00
€ 5,95
Meer info astrologische karakterschetsen

Waarom zijn wij zoals we zijn? Wat beweegt ons en wat beweegt anderen? Astrologen weten dat de onder een bepaald zonneteken geboren mens uitgesproken bij dat teken behorende trekken vertoont. Linda Goodman schreef met kennis van zaken dit bijzonder onderhoudende boek om ons een inzicht te verschaffen in ons denken, doen en laten. Haar boek is totaal anders dan andere op dit gebied. Geestig en opmerkelijk accuraat beschreven, passseren de verschillende tekens van de dierenriemen de revue. Zo onstond een verbluffend trefzekere analyse van de astrologische types. Daarbij dient men wel te bedenken dat alleen een nauwkeurige geboortehoroscoop de fijnere details van een karakter kan onthullen. Bij gebrek aan een volledige analyse kan bestudering van het teken van de dierenriem echter helpen uzelf en uw medemens beter te leren begrijpen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.