Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Becker, I. - Liever assertiever / beter opkomen voor jezelf

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Becker, I. - Liever assertiever / beter opkomen voor jezelf
Schrijver: Becker, I.
Titel: Liever assertiever / beter opkomen voor jezelf
ISBN: 9789058776563
Uitgever: Forte Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: 2006, 236pp, paperback, in goede staat!
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Heb je moeite om nee te zeggen? Vat je een kritische opmerking vaak persoonlijk op? Vind je ruzie maken lastig? Een groot aantal vrouwen zal deze vragen met een volmonidg 'ja' beantwoorden.
vooral vrouwen hebben namelijk de nieging in een discussie gte snel toe te geven om conflicten uit de weg te gaan en de lieve vrede te bewaren. Maar gelukkig word je hier niet van. Een overdreven hang naar harmonie, door je steeds maar aan te passen aan de verwachtingen van een ander, leidt op de duur tot ontevredenheid en het ondersneeuwen van je eigen persoonlijkheid.

In dikt boek legt trainer Irene Becker uit hoe je de harmonieval kunt vermijden. In een speciaal hiervoor ontwikkeld programma ontdek je hoe je de juiste balans kunt vinden tussen de behoefte aan harmonie en het pkomen voor jezelf. Ze beschrijft tevens de psychologische achtergronden en mechanismen die de behoefte aan harmonie verklaren.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.