Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hof van Eeden.


 

King, Stephen - 22-11-1963

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: King, Stephen - 22-11-1963
Schrijver: King, Stephen
Titel: 22-11-1963
ISBN: 9789024542192
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheid: 2011, 2e druk, paperback, 864pag., 1 x gelezen
Prijs: € 8,00
Meer info 22 november 1963: de moord op president J. F. Kennedy. Er zijn veel mensen die geloven dat de wereld er nu veel beter aan toe zou zijn als die moord voorkomen had kunnen worden.

Jake Epping krijgt onverwacht de kans om precies dat te doen: er bevindt zich een doorgang naar 1958 in zijn favoriete hamburgertent. Jake aarzelt niet, neemt een nieuwe identiteit aan en reist naar het verleden.

Hij ontdekt dat het toen lekkerder rook, er minder vliegtuigstrepen in de lucht waren, het leven er langzamer en vriendelijker verliep... maar ook dat het verleden een weerbarstig en gevaarlijk karakter heeft. Het laat zich niet graag veranderen. De belangrijkste troef die het verleden in handen heeft is de liefde, die Jake destijds in het heden ontglipte, maar die hem des te sterker in het verleden verankert.

Lukt het Jake uiteindelijk toch om Kennedy's leven te redden? En wat voor onverwachte, huiveringwekkende consequenties heeft dat in het heden?
Boek bekijken

Hof van Eeden uit Heemstede

particulier

Logo Hof van Eeden

Welkom in de Hof van Eeden. Een paradijselijke plek om te snuffelen in alle boeken waar wij ooit van genoten hebben.
Nadat ik uw bestelling heb ontvangen, stuur ik u een mailtje met de hoogte van de verzendkosten. Separaat stuur ik u een betaalverzoek. Zodra ik uw betaling ontvangen heb, verstuur ik uw bestelling.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.