Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Holistiek.


 

Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven    Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap
Schrijver: Hanh, Thich Nhat
Titel: Gelukkig samenleven Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap
ISBN: 9789025957117
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheid: 2006 / gebonden / 163 pag. / 290 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info Wij leven allemaal binnen verschillende soorten gemeenschappen waarin communiceren soms moeilijk is. Om te kunnen profiteren van elkaars sterke kanten en te leren van elkaars zwakheden, moeten we een levenshouding ontwikkelen die ons richt op vrede, vreugde en vrijheid binnen onze relaties. Inzicht en oefening kunnen ons daarbij helpen.
In dit inspirerende boek biedt Thich Nhat Hanh inzicht in de spirituele, emotionele en praktische aspecten van het leven in een gemeenschap. Het bevat idee gedachten en praktische tips over hoe je op een harmonieuze wijze met anderen kunt samenleven. De wijsheden stammen van oude boeddhistische tradities en zijn erop gericht conflicten op te lossen, zowel kleine als grote. De praktische adviezen zijn gemakkelijk toepasbaar in gezinnen, (werk)gemeenschappen, steden, en zelfs binnen de Verenigde Naties.
Thich Nhat Hanh is een Vietnamese zenmeester, dichter, wetenschapper en mensenrechtenactivist. Dr. Martin Luther King nomineerde hem voor de Nobelprijs voor de vrede. Vanuit Plum Village, zijn meditatiecentrum in Frankrijk, speelt hij een belangrijke rol in de interreligieuze dialoog.

Recensie(s)
De serie 'Transparant' biedt boeken, die ten aanzien van de christelijke traditie een grensverkennend en grensverleggend karakter hebben. Het derde deel van deze serie gaat over engelen. Hans Stolp, naast theoloog en predikant tevens helderziende, ziet regelmatig (een) engel(en). In poezie en proza beschrijft hij verschillende soorten engelen waaronder de geboorte-engel, de priester-engel, de koppel-engel, de engel van het afscheid en de christen-engel. Prettige druk.
Boek bekijken

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.