Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hortus Conclusus.


 

Wijk, B. van (uitg. door) - Op deze woeste kusten, of een bloemlezing uit de gezangen en gedichten van Brabantse gereformeerde piëtisten uit de 17e en 18e eeuw. Verzameld en uitgegeven door B. van Wijk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wijk, B. van (uitg. door)
Titel: Op deze woeste kusten, of een bloemlezing uit de gezangen en gedichten van Brabantse gereformeerde piëtisten uit de 17e en 18e eeuw. Verzameld en uitgegeven door B. van Wijk.
ISBN:
Uitgever: Anno MMXIX (2019), B. van Wijk te Wijk, in den lande van Heusden
Bijzonderheid: Hardcover uitgave, als nieuw. 238 pp.
Prijs: € 15,00
Meer info In dit werk is een selectie van gedichten opgenomen van Brabantse gereformeerde piëtisten (Franciscus Nicolaï de Waal, Nicolaus Anthony van der Deliën, Joannes Feylingius, Maria van der Deliën, Aemilius van Cuilemborgh, Robertus Immens en Petrus Immens). Het geheel is verrijkt met enkele illustraties en elke dichter wordt ingeleid door middel van een korte levensbeschrijving. Uitgegeven in een klassieke drukletter en de band is geprint met een klassieke half perkamenten uitstraling.
Boek bekijken

Hortus Conclusus uit Den Haag

zakelijk

Logo Hortus Conclusus

Hortus Conclusus is een onafhankelijk en professioneel antiquariaat met een breed assortiment aan interessante boeken.
Verdwaald in de hoeveelheid? Wildcards (*) werken goed op boekwinkeltjes - als u dus zoekt op filos* krijgt u alle boeken met filosofie in de omschrijving èn ook die met filosofisch, filosoof etc.
Wij kopen ook graag boeken in: neem daarvoor contact op met ons.
Binnen Nederland zijn verzendkosten 4 euro voor een brievenbuspakket (boek minder dan 3.2 cm. dik). Als het boek groter is zijn de verzendkosten 6.95 als pakketpost of 4.40 naar een DPD punt. Op aanvraag zijn ook andere verzendopties mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.