Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hortus Conclusus.


 

VELDE, J-F. van de - Avis a un Curé du diocèse de Tournay, relatif à la lettre circulaire émanée du vicariat dudit Diocèse, Le 13 Mai 1797 (24 Floréal, an 5).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: VELDE, J-F. van de
Titel: Avis a un Curé du diocèse de Tournay, relatif à la lettre circulaire émanée du vicariat dudit Diocèse, Le 13 Mai 1797 (24 Floréal, an 5).
ISBN:
Uitgever: Louvain, J.P.G. Michel, 1797. 65 pp.
Bijzonderheid: Cordbound, without wrappers (as issued). First and last page a bit soiled, corners thumbed, else good.
Prijs: € 45,00
Meer info Jan Frans van de Velde (Beveren-Waas, 5 maart 1743 - aldaar, 9 januari 1823) was een Zuid-Nederlands hoogleraar, polemist en bibliofiel. Hij was de laatste bibliothecaris van de bibliotheek van de Universiteit Leuven voor de sluiting in 1797 onder het Directoire zoals al de andere colleges en universiteiten van de Franse Republiek bij wet van 15 september 1793.
Boek bekijken

Hortus Conclusus uit Den Haag

zakelijk

Logo Hortus Conclusus

Hortus Conclusus is een onafhankelijk en professioneel antiquariaat met een breed assortiment aan interessante boeken.
Verdwaald in de hoeveelheid? Wildcards (*) werken goed op boekwinkeltjes - als u dus zoekt op filos* krijgt u alle boeken met filosofie in de omschrijving èn ook die met filosofisch, filosoof etc.
Wij kopen ook graag boeken in: neem daarvoor contact op met ons.
Binnen Nederland zijn verzendkosten 4 euro voor een brievenbuspakket (boek minder dan 3.2 cm. dik). Als het boek groter is zijn de verzendkosten 6.95 als pakketpost of 4.40 naar een DPD punt. Op aanvraag zijn ook andere verzendopties mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.