Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hortus Conclusus.


 

- Oedaya. Opgericht in 1923 door Rn. Ms. Noto Soeroto. Orgaan van het Nederlandsch-Indonesisch Verbond. Achtste Jaargang 1931

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver:
Titel: Oedaya. Opgericht in 1923 door Rn. Ms. Noto Soeroto. Orgaan van het Nederlandsch-Indonesisch Verbond. Achtste Jaargang 1931
ISBN:
Uitgever: Den Haag, 'Oedaya', 1931. With numerous b/w photo illustrations. [IV], 160 pp.
Bijzonderheid: Orig. decorated cloth. Slightly chafed/ soiled, but a very good copy. Complete year with articles a.o. on the Colonial Exhibition in Paris in 1931.
Prijs: € 30,00
Meer info "Oedaya' was een mild-nationalistisch maandblad, in 1923 opgericht door Raden Mas Soeroto, een Indonesische edelman die tussen 1910 en 1932 in Nederland verbleef. Tegelijk was hij in Nederland ook bekend als schrijver van op zijn geboorteland Java geïnspireerde poëzie en promotor van Indische dans- en muziekvoorstellingen in Nederland.
Deze complete jaargang bevat dan ook artikelen van en over Indonesiërs in Nederland en in Indonesië, politieke beschouwingen over zelfstandigheid en hoe die te bereiken: al dan niet in samenwerking met het Moederland?"Oedaya" koos duidelijk voor het laatste. Interessant in deze jaargang is ook de ruime aandacht die wordt gegeven aan Nederlandsch-Indische paviljoen op de grote internationale Koloniale Tentoonstelling in Parijs van 1931.
Boek bekijken

Hortus Conclusus uit Den Haag

zakelijk

Logo Hortus Conclusus

Hortus Conclusus is een onafhankelijk en professioneel antiquariaat met een breed assortiment aan interessante boeken.
Verdwaald in de hoeveelheid? Wildcards (*) werken goed op boekwinkeltjes - als u dus zoekt op filos* krijgt u alle boeken met filosofie in de omschrijving èn ook die met filosofisch, filosoof etc.
Wij kopen ook graag boeken in: neem daarvoor contact op met ons.
Binnen Nederland zijn verzendkosten 4 euro voor een brievenbuspakket (boek minder dan 3.2 cm. dik). Als het boek groter is zijn de verzendkosten 6.95 als pakketpost of 4.40 naar een DPD punt. Op aanvraag zijn ook andere verzendopties mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.