Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Huis van de Letteren.


 

Dewulf, David - Mindfulness / een pad van vrijheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dewulf, David - Mindfulness / een pad van vrijheid
Schrijver: Dewulf, David
Titel: Mindfulness / een pad van vrijheid
ISBN: 9789056702472
Uitgever: Asoka
Bijzonderheid: 7e druk, 2010, 235pp, paperback, IN PERFECTE STAAT
Prijs: € 15,00
Meer info Uitverkoopprijs
Samenvatting
Mindfulness is een levenshouding die zorgt voor meer rust en meer waardering voor het nu en die helpt bij het dagelijkse oplossingsgericht en creatief denken. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds meer toepassingen.

Een pad van vrijheid in de praktijk omgezet. Zowel de eeuwenoude wijsheid van mindfulness als de toegepaste westerse psychologie kan je je op deze manier helemaal eigen maken. Je leert met een aantal oefeningen meer rust en appreciatie vinden in het nu. Daarnaast komen er meditaties aan bod die in wetenschappelijk onderzoek aantoonden zeer efficiƫnt te zijn voor chronische pijn en depressie. Er worden ook meditaties aangereikt om evenwichtig en zorgzaam om te gaan met ontgoocheling en overweldigende emoties.

David Dewulf is arts. Hij introduceerde mindfulness ter preventie van depressie in Vlaanderen. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness op voor opleidingen en wetenschappelijk onderzoek (www.aandacht.be). Hij werkt samen met verschillende universiteiten om het effect van mindfulness verder te onderzoeken voor verschillende toepassingen.

David Dewulf is arts en reeds jaren werkzaam met mindfulness. Hij werkte samen met UGent en KULeuven voor opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Hij introduceerde mindfulness voor preventie en depressie in Vlaanderen en richtte het Instituut voor Aandacht voor Mindfulness op.
Boek bekijken

Huis van de Letteren

zakelijk

Huis van de Letteren uit Rotterdam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.