Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Huis van de Letteren.


 

Shriver, Lionel - Dat was het dan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Shriver, Lionel - Dat was het dan
Schrijver: Shriver, Lionel
Titel: Dat was het dan
ISBN: 9789025435356
Uitgever: Contact
Bijzonderheid: 2010, dikke paperback, 542pp, IN PRIMA STAAT,
Prijs: € 10,00
Meer info Uitverkoopprijs

"Lionel Shriver publiceerde onder andere Dat was het dan (genomineerd voor de National Book Award) en de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, dat bekroond werd met de Orange Prize en succesvol verfilmd met in de hoofdrol Tilda Swinton. In 2014 verscheen haar roman Big Brother.



Samenvatting
Hoeveel is een mensenleven waard?

Na een leven lang hard gewerkt te hebben, heeft de New Yorkse Shep Knacker eindelijk genoeg geld voor Het Tweede Leven, dat hij hoopt te vinden op een tropisch eiland voor de kust van Tanzania. Zijn vrouw Glynis verzint echter al jaren een nieuwe reden waardoor ze niet hoeven te verhuizen. Shep neemt nu echter een beslissing: hij vertrekt met haar. Maar dan komt Glynis thuis met de boodschap dat ze kanker heeft. Het geld waar hij jaren voor gespaard heeft om zijn droom te verwezenlijken is nu hard nodig om de ziektekosten te dekken. Shep staat voor de keuze: kiest hij voor haar of voor zichzelf?
Over Dat was het dan:
De maakbare samenleving: dat is waar het meestal om draait in Shrivers werk, waarbij ze elke keer een goed gevoel voor de tijdsgeest blootlegt.
Boek bekijken

Huis van de Letteren

zakelijk

Huis van de Letteren uit Rotterdam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.