Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel 't boekenmagazijn.


 

- Dit zien wij Expogids

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Dit zien wij  Expogids
Schrijver:
Titel: Dit zien wij Expogids
ISBN:
Uitgever: Provinciebestuur Limburg
Bijzonderheid: 2018, 144 pp, gebonden
Prijs: € 10,00
Meer info In de expo "Dit Zien Wij" ontdek je het verhaal achter de Duitse negatieven: een bijzondere collectie van haarscherpe beelden waarmee de Duitsers het Belgisch kunstbezit tijdens de Eerste Wereldoorlog inventariseerden.
Daarnaast zijn er foto’s uit de Eerste Wereldoorlog van lokale fotografen, aangevuld met de bijzondere verhalen erachter. Samen vormen ze een collectie van 44 foto’s met cultuurhistorische gebouwen die mee de identiteit van Limburg bepalen.
Tegenover die historische beelden vind je 44 hedendaagse beelden van plekken, landschappen en gebouwen, die de Limburger wil bewaren voor de toekomst: het resultaat van een fotowedstrijd waarvoor het Provinciaal Centrum voor Cultureel Erfgoed 975 foto’s ontving. Daaruit selecteerde een jury er 44: één voor elke Limburgse gemeente. We interviewden de fotografen en polsten naar hun verhaal bij hun foto, bij die specifieke plek. Dat leverde 44 hedendaagse beelden én verhalen op over het erfgoed van de toekomst.
Boek bekijken

't boekenmagazijn uit Kuringen

zakelijk

Logo 't boekenmagazijn

't Boekenmagazijn is een verzendantiquariaat gelegen in Hasselt. Wij verzenden via bpost of DPD. Na afspraak kunnen de boeken ook afgehaald worden.
Wij streven ernaar om boeken in zeer goede staat tot nieuwstaat aan te bieden aan een scherpe prijs.
Naast een algemeen assortiment zijn onze specialiteiten kunst, krijgsgeschiedenis en oude prenten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.