Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel J.M. v/d Meer.


 

Das, Robbert / Schwarzlose, Harald - Zeemanschap in beeld.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Das, Robbert / Schwarzlose, Harald - Zeemanschap in beeld.
Schrijver: Das, Robbert / Schwarzlose, Harald
Titel: Zeemanschap in beeld.
ISBN: 9789060454992
Uitgever: Hollandia watersport
Bijzonderheid: 1986, hardcover, 17,5 x 25 cm. 271 blz. zeer goed
Prijs: € 10,00
€ 3,95
Meer info Zeemanschap - dat is al die kennis en vaardigheden, die men nodig heeft om een jacht veilig te kunnen schipperen en varen. Het is het talent om ook opgewassen te zijn tegen kritieke situaties op zee en deze te beheersen. Dit is het boek van twee ervaren praktijkmensen, voortgevloeid uit een zeer succesvolle serie artikelen in 'die Yacht', het grootste Duitse watersporttijdschrift. Hier wordt begonnen waar de meeste leerboeken eindigen: Het gaat namelijk niet om de vraag, hoe men kritieke situaties voor boot en bemanning moet vermijden, maar ook - en dat is essentieel - wat in zo'n geval gedaan moet worden. Want iedereen kan of zal in de loop van zijn zeilersleven een of zelfs meerdere keren in een van de geschetste situaties verzeild raken: Aan de grond lopen, onverwacht op lagerwal bezet zijn, juist bij een hachelijke man-over-boord manoeuvre de motor niet kunnen starten, men zal eens een keer iemand lostrekken of zelf om sleephulp moeten vragen. Men zal wellicht plotseling constateren dat er veel water in het schip staat en zelfs wanneer er maar een kooktoestel aan boord is, kan brandgevaar niet volledig worden uitgesloten. Of hoe beschermt men zich doeltreffend tegen blikseminslag? De meesten zullen waarschijnlijk nooit een mast naar beneden zien komen. Maar als dat toch gebeurt, moet men weten hoe men de veelal veel grotere daaropvolgende schade voorkomt. En nog zeldzamer zal iemand zijn schip opgeven en zich door de reddingshelikopter van boord laten halen. Echter juist daarom is onwetendheid t.a.v. zulke vitale vragen wijd verbreid.
Hier vindt u een antwoord op al deze vragen. Nog nooit werd zeemanschap zo aanschouwelijk gepresenteerd als in deze artikelenserie, die nu in boekvorm voor u ligt.
Boek bekijken

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.