Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel J.M. v/d Meer.


 

Mosimann, Anton / Hofmann, Holger - Shellfish. A comprehensive guide to seafood from all over the world, superbly illustrated throughout with step-by-step preparation details.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mosimann, Anton / Hofmann, Holger - Shellfish. A comprehensive guide to seafood from all over the world, superbly illustrated throughout with step-by-step preparation details.
Schrijver: Mosimann, Anton / Hofmann, Holger
Titel: Shellfish. A comprehensive guide to seafood from all over the world, superbly illustrated throughout with step-by-step preparation details.
ISBN: 9780600326052
Uitgever: Hamlyn
Bijzonderheid: 1987, gebonden, stofomslag, groot formaat, 207 blz. goed
Prijs: € 12,50
Meer info The fruits of the sea, in French fruits de mer, have long been appreciated by gourmets all over the world and the art of preparing these delicacies is one which has been developed carefully over many centuries.
Shellfish opens with a brief history of this ancient source of food, then gives a comprehensive directory of all the main types of seafood which are available. Each entry clearly describes the particular species to enable you to identify and select ingredients with confidence. Notes on the various names, origins and world-wide availability of seafood are also included as is a wealth of background information about the individual sea creatures.
It is probably true to say that many people are deterred from buying fresh seafood, even the more common types of shellfish, because they are not sure how to tackle the preparation and cooking techniques which are involved. In the second part of the book Anton Mosimann concentrates on the practical aspects of dealing with seafood. The instructions he gives are clear and simple to follow and they cover all the basic methods of cooking and preparing seafood. The recipes include all the traditional classic dishes which you would expect to find and in addition there are lots of specialities from all over the world. The delicate nature of seafood renders it perfectly suitable for current light cooking methods and this is reflected in many of the recipes.
Shellfish is illustrated throughout with clear photographs of individual types of seafood, detailed step-by-step pictures and superb examples of the finished dishes. With this book as a guide every aspiring cook will be adequately equipped to master the art of shellfish cookery.
Boek bekijken

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.