Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel J.M. v/d Meer.


 

Novelli, Jean-Christophe / Keating, Sheila - Novelli, bij jou of bij mij thuis?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Novelli, Jean-Christophe / Keating, Sheila - Novelli, bij jou of bij mij thuis?
Schrijver: Novelli, Jean-Christophe / Keating, Sheila
Titel: Novelli, bij jou of bij mij thuis?
ISBN: 9789054260448
Uitgever: De Lantaarn
Bijzonderheid: 1999, gebonden, stofomslag, groot formaat, 160 blz. goed
Prijs: € 12,00
€ 3,95
Meer info Jean-Christophe Novelli is Londens favoriete nieuwe chef - restaurateur met Michelinster. Hij is beroemd om zijn verbazingwekkende combinaties van smaken en kunstzinnige presentatie. Zelfs zijn meest indrukwekkende schotels zijn echter verrassend simpel. De kern van elk gerecht wordt gevormd door een makkelijk en toegankelijk recept dat zeer geschikt is voor de thuiskok. In zijn restaurantkeukens bouwt Jean - Christophe op deze kernrecepten voort op zeer vernieuwende manieren 'suivant son humeur' (volgens zijn stemming), waarbij hij hier een ongewone groente toevoegt, daar een exotische olie of een ingenieus garnituur, en zo hele families van recepten bedenkt. Dit boek volgt hem bij zijn werk, en het is zijn blokkendoos - benadering die het uniek maakt. In secties over vis, gevogelte en wild, vlees, groenten en desserts, geeft hij prachtige demonstraties van hoe je met een eenvoudig recept kunt beginnen en daarop voortbouwen en zo een scala van andere schotels maakt die steeds gecompliceerder zijn. Van een klassieke hartige rundvleesdaube leert hij je hoe je de elegante Zoet geglaceerde ui gevuld met rundvlees - daube maakt; of hoe je zelf zalm inlegt en die dan kunt roken voor een Zelfgerookte - zalmsalade met kruidige auberginesalsa, gepocheerd kwartelei en ansjovisdressing of hem gebruikt in de prachtig gelaagde Terrine van geglaceerde ingelegde zalm en Beaufort. In een uniek inleidend deel, Jean Christophe 's trukendoos, onthult hij ook de geheimen van zijn opmerkelijke repertoire aan oliën, poeders, sappen en concentraten waarmee ij een verbazend palet aan smaken aan zijn gerechten meegeeft. Bij jou of bij mij thuis bevat schitterende kleurenfoto's van zowel simpele Is ingewikkelde schotels, plus stap - voor - stap series waarin kooktechnieken centraal staan. Daarmee is dit een boek om koks van alle niveaus te inspireren tot nog beter koken. Wie eenmaal durft te mengen en samenvoegen, experimenteren en improviseren, ontdekt het grote genoegen van koken ei. kan dan schotels maken suivant je eigen humeur en zo vermetel en creatief als de chef-kok zelf zijn.
Boek bekijken

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.