Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Heiden, Paula van der (tekst), Wim Ruigrok (fotografie) - Restauratie en renovatie van het paleis. Negentioende-eeuwse schittering in zeventiende-eeuwse context.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Heiden, Paula van der (tekst), Wim Ruigrok (fotografie)
Titel: Restauratie en renovatie van het paleis. Negentioende-eeuwse schittering in zeventiende-eeuwse context.
ISBN:
Uitgever: Rijksgebouwendienst i.s.m. Stichting Koninklijk Paleis Amsterdam, Amsterdam 2010
Bijzonderheid: Soft cover, geniet.Tekst met foto's (kleur). Brochure. Pg's. 36. Formaat: 17x24,5cm. Zeer fraai en perfect exemplaar.
Prijs: € 8,95
Meer info 'Het Koninklijk Paleis op de Dam opent opnieuw zijn deuren om vorstinnen staatshoofden, hoogwaardigheidsbekleder en geleerden, kunstenaars, burgers en buitenlandse bezoekers op een waardige wijze te ontvangen in een vorstelijke ambiance. Tijdens een lange periode van renovatie en restauratie onder leiding van de Rijksgebouwendienst, werden noodzakelijke werkzaamheden gekoppeld aan de herinrichting met de gerestaureerde collectie empire meubilair, kroonluchters en inrichtingsstukken. (...). In deze brochure wordt een rondgang langs de verschillende hoogtepunten van de restauratie gemaakt, voorafge-gaan door een toelichting op de restauratiewerkzaamheden'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.