Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Blockmans, W. (hoofdredacteur wetenschappelijke redactie). - Europa door de eeuwen heen. Wetenschap, Transport, Oorlogen, Sport & Spel, Gezondheid en Kunst.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Blockmans, W. (hoofdredacteur wetenschappelijke redactie). - Europa door de eeuwen heen. Wetenschap, Transport, Oorlogen, Sport & Spel, Gezondheid en Kunst.
Schrijver: Blockmans, W. (hoofdredacteur wetenschappelijke redactie).
Titel: Europa door de eeuwen heen. Wetenschap, Transport, Oorlogen, Sport & Spel, Gezondheid en Kunst.
ISBN: 9789021523767
Uitgever: Kosmos-Z&K Utrecht-Antwerpen z.j. (=1994).
Bijzonderheid: Hard back, ingebonden in zwart-linnen band met zilver-indruk. Met stofomslag. Geïllustreerd met vele afbeeldingen Pg's.352. In perfecte conditie.
Prijs: € 12,95
Meer info 'Eenheid en verscheidenheid hebben door de eeuwen heen de kracht van Europa gevormd. (...).
In "Europa door de eeuwen heen" tonen auteurs uit verschillende landen de wortels van de zo tegengestelde en unieke Europese identiteit. Verschillende belangrijke thema's worden belicht: de doorbraak van wetenschap en techniek, die Europa een ongelofelijke voorsprong
bezorgden; de oorlogsvoering, die tot interne verdeeldheid leidde; de ontwikkeling van de sportbeoefening; de opkomst van de moderne medische en de vernieuwing in de kunst komen aan de orde. "Europa door de eeuwen heen" is rijk geïllustreerd met vele schitte-rende kleurenfoto's. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die in de Europese geschie-
denis geïnteresseerd is!'

Een kijk- en leesboek.
Een lust voor het oog, ook qua uitvoering.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.