Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Haase, Hella S (Nico Jesse, foto's). Historische aantekeningen door A.I.J.M. Schellart. Met een woord vooraf door Jhr. dr. E. van Nispen tot Sevenaar, directeur van het Rijksbureau voor de Monumentenzorg). - Het Versterkte Huis. Kastelen in Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haase, Hella S (Nico Jesse, foto's). Historische aantekeningen door A.I.J.M. Schellart. Met een woord vooraf door Jhr. dr. E. van Nispen tot Sevenaar, directeur van het Rijksbureau voor de Monumentenzorg). - Het Versterkte Huis. Kastelen in Nederland
Schrijver: Haase, Hella S (Nico Jesse, foto's). Historische aantekeningen door A.I.J.M. Schellart. Met een woord vooraf door Jhr. dr. E. van Nispen tot Sevenaar, directeur van het Rijksbureau voor de Monumentenzorg).
Titel: Het Versterkte Huis. Kastelen in Nederland
ISBN:
Uitgever: De Bezige Bij Amsterdam 1952, 2e druk (1e 1951).
Bijzonderheid: Hard back, ingenaaid, in zwart-kunstlederen band, met goudindruk. Foto's en (bouw)tekeningen (zw/w). Formaat: 21x27cm. Pg's. 107. Conditie: goed.
Prijs: € 12,25
Meer info ' (...). 'Het Versterkte Huis' is een werk, dat een oriƫntering bedoeld te zijn over deze weerbare edelmanshuizen; de tekst van Hella S. Haasse geeft schetsen uit het bont verleden ervan, de heer Schellart geeft historische en bouwkundige aanvullingen over zeventien dezer sterkten, die het den lezer mogelijk maken zich meer in te leven in de afzonderlijke gevallen; aan de hand van den plattegrond van de foto'd kan de verbeelding van den lezer zich zich gemakkelijk een voorstelling maken van wat hij eerlang zal gaan zien of kan hij de herinnering aan het aanschouwde ophalen. (...)'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.