Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Vreekamp, H. (dr./ds.) - Zonder Israel niet volgroeid. Visie op de verhouding tussen Kerk en Joodse Volk van Hervormde zijde.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vreekamp, H. (dr./ds.) - Zonder Israel niet volgroeid. Visie op de verhouding tussen Kerk en Joodse Volk van Hervormde zijde.
Schrijver: Vreekamp, H. (dr./ds.)
Titel: Zonder Israel niet volgroeid. Visie op de verhouding tussen Kerk en Joodse Volk van Hervormde zijde.
ISBN: 9789024248483
Uitgever: J.H. Kok Kampen z.j. (= 1988).
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 113. Conditie: (Als) nieuw.
Prijs: € 9,85
Meer info Dr./ds. H. Vreekamp (1943-2016) was predikant binnen de Nederlandse Hervormde Kerk (later PKN) en jarenlang secretaris van de Raad voor de Verhouding Kerk Israël.
'In de afgelopen vijftig jaar hebben zich binnen de Nederlandse Hervormde Kerk ingrijpende ontwikkelingen voorgedaan in het denken over de verhouding van de kerk en het joodse volk. In dit boekje worden die ontwikkelingen helder en overzichtelijk in kaart gebracht. Bij het schrijven is gedacht aan lezers uit alle geledingen van de gemeente. Het boekje is bedoeld voor Kerk en Israël-commissies, zendingscommissies en leerhuizen, maar ook voor ambtsdragers en cursisten van de theologische vorming voor gemeenteleden.
Predikanten vinden hier in kort bestek een verantwoorde historische inleiding in de hervormde Israël-theologie. Dat de inhoud niet alleen voor hervormde lezers interessant is, spreekt als vanzelf. Dit boekje wil helpen bij het zoeken naar goede omgangsvormen voor dé ontmoeting van onze tijd: die tussen Israël en de volken van deze wereld. Het is geschreven vanuit de hoop dat het inzicht waarom de kerk zonder Israël niet volgroeid kan zijn, bij alle christenen doorbreekt'.
Een studie geschreven door een erudiet theoloog, gespecialiseerd op dit terrein.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.