Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Böhl, Eduard. - Christologie des Ouden Verbonds, Verklaring der meest gewichtige Messiaansche Profetieën (Vertaald onder toezicht van den schrijver).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Böhl, Eduard. - Christologie des Ouden Verbonds, Verklaring der meest gewichtige Messiaansche Profetieën (Vertaald onder toezicht van den schrijver).
Schrijver: Böhl, Eduard.
Titel: Christologie des Ouden Verbonds, Verklaring der meest gewichtige Messiaansche Profetieën (Vertaald onder toezicht van den schrijver).
ISBN:
Uitgever: Scheffer & Co Amsterdam 1885.
Bijzonderheid: Softcover, ingenaaid (vele pagina's niet afgesneden). Pg's. 306. Conditie: goed, best (wel ietwat bruinig (expl. de omslag).
Prijs: € 17,85
Meer info Prof. dr. Eduard Böhl, philos. en theol. doctor, hoogleeraar aan K.K. Evang.-Theol. Faculteit te Weenen,
lid van het Deutsche Morgenländische Gesellschaft te Leipzig'.
Prof. dr. Eduard Böhl (1836 - 1903) was schoonzoon van dr. H.F. Kohlbrugge (1803 - 1875).
Prof. dr. W. Balke noteert in zijn studie 'Eduard Böhl, Hoogleraar te Wenen en schoonzoon van dr. H.F. Kohlbrugge: ' (...). wie zich in de geschriften van Kohlbrugge verdiepen wil kan Böhls werken niet onglezen laten liggen. (...)', pg. 11. Prof. Bohl heeft ook uitgegeven 'Brieven van Dr. H.F. Kohlbrügge', Utrecht 1877.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.