Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Ritmeester, C. - Levensschets van ds. L. Boone. Pred. bij de Oud-Geref. Gemeente te St. Phiipsland geboren 1 '1907''november 1860 en overleden 25 april 1935. Bewerkt naar verschillende gegevens.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ritmeester, C. - Levensschets van ds. L. Boone. Pred. bij de Oud-Geref. Gemeente te St. Phiipsland geboren 1 '1907''november 1860 en overleden 25 april 1935. Bewerkt naar verschillende gegevens.
Schrijver: Ritmeester, C.
Titel: Levensschets van ds. L. Boone. Pred. bij de Oud-Geref. Gemeente te St. Phiipsland geboren 1 '1907''november 1860 en overleden 25 april 1935. Bewerkt naar verschillende gegevens.
ISBN: n.v.t.
Uitgever: J.P. van den Tol Nieuw-Beijerland 1935.
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingenaaid, in zwart-kunstlederen band, met goud-letterindruk. Met foto's (zw/w) van ds. Boone en het kerkgebouw in St. Philipsland. Met losliggend blad hierop foto's van ds. Boone. Pg's. 49 en 64. Conditie: goed, best.
Prijs: € 13,85
Meer info Het boek bevat 'twee delen': Levensbeschrijving en toespraken/ 'lijkreden' bij zijn begrafenis.

Tevens bijgevoegd: bespreking/ aankondiging 'biografie' ds. L. Boone:
'Leven en werken van ds. L. Boone en de feiten van '1907'', auteur: J.M. Vermeulen.
PZC 30.01.2017.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.