Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Otten, Willem Jan - Eerdere gedichten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Otten, Willem Jan - Eerdere gedichten
Schrijver: Otten, Willem Jan
Titel: Eerdere gedichten
ISBN: 9789028209442
Uitgever: G.A. van Oorschot Amsterdam z.j. (=2000), 1e druk.
Bijzonderheid: Hardcover, hardback. Ingebonden, in lichtgroen-linnen band, met goud-letterindruk, met monogram op de voorzijde. Met stofomslag (en bandwikkel met hierop 'Constantijn Huygensprijs 1999. Pg's. 232. Conditie: nieuw.
Prijs: € 19,75
Meer info Inhoud.
Alle gebundelde gedichten van 1970 tot 1991:
* Een zwaluw vol zaagsel (1973)
* Het keurslijf (1974)
* De eend (1975)
* Het ruim (1976)
* Ik zoek het hier (1980)
* Na de nachttrein (1988)
* Paviljoenen (1991)

'In "Eerdere gedichten" zijn alle gebundelde gedichten van Willem Jan Otten sinds 1971 bijeengebracht. Metamorfose en groei zijn wat de lezer met deze uitgave bij uitstek kan volgen. Van de twintigjarige die debuteert met een merkwaardige precieze natuurlyriek tot de dertiger, verwikkeld in zijn erotische beperkingen en ontluizingen; van de fabeldenker die "De eend" en "Het paard d'amour" op zijn naam heeft staan tot de schepper van de transcendente Penelope-gedichten uit 1988; van de jonge man die "Ik zoek het hier" sprak tot de verzuchten dat het "missen op het eerste gezicht" was; van de alledagvereerder tot de cultiveerder van een hoogstpersoonlijke mythologie: in dit boek zijn bijeengebracht de vele registers van de dichter die in 1999 de Constantijn Huygensprijs kreeg voor zijn hele oeuvre'.

Wát een boek!!
Ook parallel hieraan de uitgave ...
Meesterlijk!
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.