Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Potok, Chaim - De arkenbouwer. Oorspr. titel 'The Ark Builder', vertaald door Wiebe Buddingh'

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Potok, Chaim - De arkenbouwer. Oorspr. titel 'The Ark Builder', vertaald door Wiebe Buddingh'
Schrijver: Potok, Chaim
Titel: De arkenbouwer. Oorspr. titel 'The Ark Builder', vertaald door Wiebe Buddingh'
ISBN: 9789055017461
Uitgever: BZZtoH 's- Gravenhage 2001, eerste druk.
Bijzonderheid: Hardback., hardcover. Ingebonden, in zwarte kunstlinnen band., met rugopdruk. Met stofomslag. Pg's. 93. Conditie: (als) nieuw.
Prijs: € 6,95
Meer info 'Eenvan de hoofdpersonen in de nieuwe novelle "De arkenbouwer" is een oude bekend uit het werk van Chaim Potok: Davita Chandal, het kleine meisje uit "Davita's harp". Davina is zeventien jaar en aankomend studente letterkunde. Als zomerbaantje geeft ze Engelse les.
Ze wordt hiertoe benaderd door een oude vrouw, die de tante blijste zijn van een jonge Poolse vluchteling die de kampen van de Tweede Wereldoorlog overleefd heeft.
Aanvankelijk kan Davita maar moeilijk contact leggen met deze Noah Stremin; hun wederzijdse jeugdherinneringen staan diametraal tegenover elkaar. Kritisch gadeslagen door tante, die maar niets moet hebben van vrijgevochten hoge meisjes, zet Davita echter door en weet uiteindelijk Noah over te halen zijn belevenissen te vertellen. Daarbij speelt haar kleine zusje Rachel een voorname rol, doordat zij en Noah wel met elkaar communiceren, namelijk via het onderling uitwisselen van tekeningen.
Als jongetje in het kleine Krylov in Polen blijkt Noah zijn schilderstalent te hebben ontwikkeld
bij Reb Binyomin, de plaatselijke arkenbouwer'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.