Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Enquist, Anna (mét signatuur van de autrice, d.d. 8-3-03). - Hier was vuur. Gedichten over moeders en kinderen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Enquist, Anna (mét signatuur van de autrice, d.d. 8-3-03). - Hier was vuur. Gedichten over moeders en kinderen.
Schrijver: Enquist, Anna (mét signatuur van de autrice, d.d. 8-3-03).
Titel: Hier was vuur. Gedichten over moeders en kinderen.
ISBN: 9789029515207
Uitgever: De Arbeiderspers Amsterdam - Antwerpen z.j. (= 2002), tweede druk.
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in groen-linnen band, met goud-letterindruk. Met stofomslag. Pg;'s.57. Conditie: zeer goed, best.
Prijs: € 19,70
Meer info 'Geen inniger band dan tussen moeders en hun kinderen. Des te pijlijker de momenten waarop duidelijk wordt dat de laatsten uiteindelijk toch hun eigen gang zullen gaan, dat ze het ouderlijk huis zullen verlaten en zich zullen losmaken en verwijderen.
Deze even innige als wrede band is een steeds terugkerend thema gebleken in de poëzie van Anna Enquist. Er zijn gedichten over te vinden in haar eerste bundel "Soldatenliederen" (onder andere een driedelige reeks onder de noemer 'Kinderszenen', evenals in al haar andere bundels, tot en met de tot dusverre laatste onder de titel "De tweede helft", met daarin het gedicht 'Rondleiding' waarin de zinsnede voorkomt waaraan deze bloemlezing haar titel dankt'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.