Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Kingmans, H(ugo); (tekst) - Rinsumageest. Een kerk met geheimen. Serie: Monument van de Maand, jaargang 4, deel 8.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kingmans, H(ugo); (tekst) - Rinsumageest. Een kerk met geheimen. Serie: Monument van de Maand, jaargang 4, deel 8.
Schrijver: Kingmans, H(ugo); (tekst)
Titel: Rinsumageest. Een kerk met geheimen. Serie: Monument van de Maand, jaargang 4, deel 8.
ISBN: n.v.t.
Uitgever: Stichting Monument van de Maand Leeuwarden 1989 Met steun van de Provincie Friesland, Stichting Je Maintiendra, de gemeente Dantumadeel, Stichting Juckema-Siderius Fonds en de Friese Boekerij.
Bijzonderheid: Hardcover, hardback. Ingebonden/ ingenaaid, in karmozijn-rode band, met zilver-letterindruk en ingestanste kleurenfoto op het voorplat. Tekst met foto's een tekeningen (zw/w). Conditie: zeer goed tot (als) nieuw.
Prijs: € 9,85
Meer info 'Rinsumageest: een kerk met geheimen
Geen handboek over het middeleeuwse bouwen in ons land of het noemt de hervormd kerk van Rinsema-geest. En altijd wordt speciaal de aandacht gevraagd voor de crypt onder het koor. Die krocht is dan ook bijzonder. Ze is de enige in het noorden van ons land, dat in het totaal dertien van dergelijke crypten rijk is. Maar die van Rinsumageest is de kleinste. Een eenzame verschijning, die nog nooit helemaal het geheim van haar wanneer en waarom en waartoe heeft prijsgegeven. Er blijven na een beschrijving vraagtekens over.
De kerk is trouwens aanzienlijk meer dan deze crypt. Het bedehuis heeft een grillige bouwgeschiedenis, waarvan hele hoofdstukken slechts kunnen worden afgelezen van de binnen- en buitenmuren. (...)'.

Dit boeksken: een klein monument voor dit unieke, prachtige kerkgebouw.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.