Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Berkhof, H. (prof.dr.) - Gods éne Kerk en onze vele kerken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berkhof, H. (prof.dr.) - Gods éne Kerk en onze vele kerken
Schrijver: Berkhof, H. (prof.dr.)
Titel: Gods éne Kerk en onze vele kerken
ISBN: n.v.t.
Uitgever: G.F. Callenbach Nijkerk z.j.
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Ingenaaid. Pg's. 72. Conditie: goed tot best.
Prijs: € 8,85
Meer info Prof.dr.H. Berkhof (Appeltern,11.06.1914 -Leiderdorp, 17.12.1995).
Na predikant in de Ned. Herv. Kerk te zijn geweest in Lemele (1938), Zeist 1944-1950 werd hij benoemd tot hoogleraar vanwege de NHK in Leiden van 1960-1981 (leeropdracht: dogmatiek en bijbelse theologie).
'Berkhof is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke en in het buitenland bekende Nederlandse theologen van de 20e eeuw', (E.P. Meijering).

'Waarom is de Gemeente gedeeld?
Om duidelijk te maken, wat dit boekje beoogt, begin ik er mee, de lezers te herinneren aan een zeer bekend amarikaans grapje over ons volk. Het luidt: "Eén Nederlander een theoloog, twee Nederlanders een Kerk, drie Nederlanders een afscheiding". De begeerte, waaruit dit geschrift is voortgekomen, is deze, dat het grapje nog eens een rechtmatig verlengstuk zal kunnen vinden in de woorden: "Vier Nederlanders een hereniging!".
Zover zijn we nog niet. Wèl is er in ons land bij velen een diep en groeiend verlangen naar zichtbare eenheid van allen, die Jezus Christus als Redder en Heer erkennen. Maar even zeker is, dat er nog heel weinig gebeùrt.
Ik zeg "heel weinig". Dat is meer dan niets. (...)'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.