Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - Bijbeloverdenkingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - Bijbeloverdenkingen
Schrijver: Berkhof, H. (prof.dr./ds.)
Titel: Bijbeloverdenkingen
ISBN: 9789026608643
Uitgever: G.F. Callenbach Nijkerk z.j. (= 1986), eerste druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg.'s. 137. Conditie: zeer goed, best.
Prijs: € 9,85
Meer info Prof.dr.H. Berkhof (Appeltern,11.06.1914 - Leiderdorp, 17.12.1995).
Na predikant in de Ned. Herv. Kerk te zijn geweest in Lemele (1938), Zeist (1944-1950) werd hij benoemd tot hoogleraar vanwege de NHK in Leiden van 1960-1981 (leeropdracht: dogmatiek en bijbelse theologie).
'Berkhof is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke en in het buitenland bekende Nederlandse theologen van de 20e eeuw', (E.P. Meijering).

'De auteur is in deze bundel met 24 Bijbeloverdenkingen steeds bewust of onbewust op zoek gegaan naar die tekstgedeelten die antwoordend, bevestigend, weersprekend en omzettend zijn gericht op dat wat hij als het overheersende hedendaagse levensgevoel ondergaat. Ook komt duidelijk zijn voorkeur naar voren voor vaak welbekende bijbelgedeelten die in de ontmoeting met ons levensgevoel ineens iets anders of meer bleken te zeggen dan wat we er gewoonlijk in hadden gehoord. Weliswaar ligt hier het gevaar van 'inlegkunde' op de loer,
maar als we niet zo van de gebaande paden durven afwijken, gebeurt er ook niets. De bijbel wordt pas dán
een verrassend opwindend boek, als we eigen ervaringen al lezend inbrengen om vervolgens te merken dat we van Gods wege heel nieuwe ervaringen met onze ervaringen opdoen'.

Een voortreffelijk en verrassend boek.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.