Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Linde, S. van der Linde (dr.) - De leer van den Heiligen Geest bij Calvijn. Bijdrage tot de kennis der Reformatorische Theologie (Dissertatie met de Stellingen).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Linde, S. van der Linde (dr.) - De leer van den Heiligen Geest bij Calvijn. Bijdrage tot de kennis der Reformatorische Theologie (Dissertatie met de Stellingen).
Schrijver: Linde, S. van der Linde (dr.)
Titel: De leer van den Heiligen Geest bij Calvijn. Bijdrage tot de kennis der Reformatorische Theologie (Dissertatie met de Stellingen).
ISBN: n.v.t.
Uitgever: H. Veenman & Zonen Wageningen 1943
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Ingenaaid. Pg's. 256. Conditie: goed, enkel de omslag bezit bruine vlekken (op de achter-omslag). (Promotie-exemplaar).
Prijs: € 14,85
Meer info 'Proefschrift ter verkrijging van den graad van Doctor in de Godgeleerdheid aan de Rijksuni-
verstiet te Utrecht op gezag van den Rector-Magnificus L. van Vuuren, Hoogleeraar in de Faculteit der Letteren en Wijsbegeerte, tegen de bedenkingen van de Faculteit der Godge-
leegheid te verdedigen op woensdag 30 juni 1943, des namiddags te drie uur door
Simon van der Linde geboren te Utrecht'.

Gezochte dissertatie van deze latere professor in Utrecht.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.