Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Valk, M.H.A. van der (Predikant te Rotterdam. Met een woord vooraf van Dr. J. van der Valk, Rector van het Marnix-Gymnasium te Rotterdam) - De profeet der Mormonen Joseph Smith Jr.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Valk, M.H.A. van der (Predikant te Rotterdam. Met een woord vooraf van Dr. J. van der Valk, Rector van het Marnix-Gymnasium  te Rotterdam) - De profeet der Mormonen Joseph Smith Jr.
Schrijver: Valk, M.H.A. van der (Predikant te Rotterdam. Met een woord vooraf van Dr. J. van der Valk, Rector van het Marnix-Gymnasium te Rotterdam)
Titel: De profeet der Mormonen Joseph Smith Jr.
ISBN: n.v.t.
Uitgever: J.H. Kok Kampen 1921
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingenaaid, in bordeaux-rode band, met goud-letterindruk. Pg's. 308. Conditie: goed, wel enkele sporen van gebruik (in stempelvorm de naam van de/een vorige bezitter).
Prijs: € 14,85
Meer info 'Binnen de openbaringsgodsdiensten in Israël nemen de Mormonen een bijzondere positie in. Zelf beschouwen ze zich als afstammelingen van een van de tien verloren joodse stammen. Ongeveer 600 voor Christus zou een groep joden onder aanvoering van de profeet Lehi van Jeruzalem naar Amerika zijn vertrokken, waar de stam in tweeën brak. De Lamanieten, de voorouders van de indianen, verloren het geloof. De rijke cultuur van de andere helft, de Nephieten, werd rond 400 na Christus vernietigd door de Lamanieten. Maar voor dit plaats had, verkondigde Christus zijn leer aan deze stam.
De profeet Mormon legde de leer en de geschiedenis van de Lamanieten vast op gouden platen.
Zijn zoon Moroni voegde er nog enige teksten aan toe en begroef dat alles.
Veertienhonderd jaar later werden de teksten herontdekt toen boerenzoon Joseph Smith uit New England ze in 1827 van de inmiddels engel geworden Moroni kreeg. (...)'.

Bijgevoegd een zestal relevante krantenartikelen.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.