Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Wigman, Menno (samensteller en inleider) - Familie duurt een mensenleven lang. De honderd mooiste Nederlandstalige gedichten over vaders, moeders, dochters en zonen (Samengesteld en oingeleid door Menno Wigman)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wigman, Menno (samensteller en inleider) - Familie duurt een mensenleven lang. De honderd mooiste Nederlandstalige gedichten over vaders, moeders, dochters en zonen (Samengesteld en oingeleid door Menno Wigman)
Schrijver: Wigman, Menno (samensteller en inleider)
Titel: Familie duurt een mensenleven lang. De honderd mooiste Nederlandstalige gedichten over vaders, moeders, dochters en zonen (Samengesteld en oingeleid door Menno Wigman)
ISBN: 9789057134241
Uitgever: Ooievaar/ Prometheus 1999, derde druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 136. Conditie: nieuw
Prijs: € 8,20
Meer info 'Er zijn eindeloos veel vaders en moeders en nog veel meer zonen en dochters. En tussen al die ouders en kinderen heerst oneindig veel liefde - en oneindig veel onbegrip. Soms is er sprake van blinde liefde, soms van een levenslange vriendschap, soms ook van machteloze weerzin. Maar wat we elkaar ook aandoen: wanneer een van ons sterft, vergaat de wereld.
In 'Familie duurt een mensenleven lang' staan honderd gedichten uit de Nederlandse poëzie van de twintigste eeuw. Aangrijpende, ontluisterende, tedere én opstandige gedichten over vaders, moeders, dochters, zonen en andere verwanten. Te zamen geven ze een haar-scherpe kijk op het lief en leed dat familie heet. Als we lezen hoe dichter Martinus Nijhoff als kleine jongen met zijn moeder naar de wolken lag te kijken, kunnen we alleen maar met weemoed aan onze jeugd terugdenken.En wie leest hoe onze beste dichters de dood van hun dierbaren verwoorden, moet zich wel gewonnen geven aan de weerloze liefde die uit deze kleine monumenten van verdriet spreekt'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.