Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Steltenpool, Lisa - Vegan Vibes. Het meest complete boek over hoe plantaardig eten je leven én de wereld verbetert. Met ruim 60 recepten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Steltenpool, Lisa - Vegan Vibes. Het meest complete boek over hoe plantaardig eten je leven én de wereld verbetert. Met ruim 60 recepten
Schrijver: Steltenpool, Lisa
Titel: Vegan Vibes. Het meest complete boek over hoe plantaardig eten je leven én de wereld verbetert. Met ruim 60 recepten
ISBN: 9789400511569
Uitgever: A.W. Bruna Amsterdam 2020
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in fraaie veelkleurige band. Met full-couleur bladzijden, foto's, illustraties etc. (in kleur). Pg's. 303. Conditie: fonkel-nieuw.
Prijs: € 24,45
Meer info 'Gefeliciteerd, je bent een wereld-verbeteraar (in de dop)!
Wat ben ik blij dat jij dit boek in handen hebt! En niet alleen omdat ik er jaren aan heb gewerkt en mijn verhaal heel graag met zo veel mogelijk mensen wil delen, maar vooral omdat de boodschap van dit boek met de dag belangrijker wordt. Ik ben namelijk op een missie om Nederland plantaardiger te maken, en daarmee duurzamer, gezonder en diervriendelijker.
Misschien eet jij al plantaardig en wil je hier meer over leren, of zag je de cover en was je benieuwd waar die hele vegan trend nou precies over gaat, of misschien heeft iemand jou dit boek aangeraden. Wat jouw reden ook is, ik ben blij dat dit boek op jouw pad is gekomen. Er komen namelijk spannende tijden aan, tijden waarin we anders gaan eten en jij kunt daar en voorloper in zijn. Dit boek zal jou laten zien dat jouw keuzes, en die van jouw familie en vrienden, veel invloed hebben op de toekomst. Dus laat vooral je stem horen, maak je keuzes vanuit compassie en geef de boodschap door. We hebben je nodig.
Samen gaan we geschiedenis schrijven. Doe je mee?
Liefs, Lisa'.

Lisa Steltenpool (1992) is afgestudeerd als diëtist en runt haar eigen diëtistenpraktijk.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.