Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Parmentier, M.F.G. (dr.) - Isaak gebonden - Jezus gekruisigd. Oudchristelijke teksten over Genesis 22. Serie Christelijke Bronnen 9. (Ingeleid, vertaald en toegelicht door dr. M.F.G. Parmentier)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Parmentier, M.F.G. (dr.) - Isaak gebonden - Jezus gekruisigd. Oudchristelijke teksten over Genesis 22. Serie Christelijke Bronnen 9. (Ingeleid, vertaald en toegelicht door dr. M.F.G. Parmentier)
Schrijver: Parmentier, M.F.G. (dr.)
Titel: Isaak gebonden - Jezus gekruisigd. Oudchristelijke teksten over Genesis 22. Serie Christelijke Bronnen 9. (Ingeleid, vertaald en toegelicht door dr. M.F.G. Parmentier)
ISBN: 9789024224890
Uitgever: Kok Kampen z.j. (= 1996)
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 143. Conditie: zeer goed, best
Prijs: € 6,95
Meer info 'Genesis 22, het verhaal van het offer van Isaak, is altijd een struikelblok geweest voor uitleggers, ook al in de periode van de oude kerk, zoals dr. Parmentier laat zien in 'Isaak gebonden'. Toen stond de vraag naar de verhouding van het 'bijna'-offer van Isaak en het 'volmaakte' offer van Jezus op de voorgrond. Dit brengt met zich mee dat hier tevens de nodige polemieken tussen christenen en joden te vinden zijn. Anderzijds maakten de christenen een creatief gebruik van motieven uit de joodse exegese.
Een aantal Griekse, Syrische en Latijnse teksten over Genesis 22 wordt hier in vertaling gegeven, telkens kort ingeleid. Ook is een lijst opgenomen van alle belangrijke teksten over dit onderwerp bij de kerkvaders, alsmede van enige secundaire literatuur. Zo kan de lezer zelf studieus aan de slag gaan met de oudste christelijke reflectie op het offer van Isaak'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.