Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Wegen, D.H. van - Het Vlaamse schilderkunst boek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wegen, D.H. van - Het Vlaamse schilderkunst boek
Schrijver: Wegen, D.H. van
Titel: Het Vlaamse schilderkunst boek
ISBN: 9789040089398
Uitgever: Waanders Zwolle z.j. (= 2005)
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in geplastificeerde band. Tekst met schilderijen-reproducties (in kleur). Formaat: 12,5x17cm. Pg's. 447. Conditie: (als) nieuw.
Prijs: € 8,85
Meer info Deel uit de bekende en indrukkende serie van Uitgeverij Waanders.

'Voorwoord (in deze uitgave)
(...). Door de gerichtheid op het eigen cultureel verleden is de Vlaamse schilderkunst in de Nederlandse musea weinig belicht. De laatste jaren groeit het besef datzij nauw is verbonden met de Hollandse schilder-kunst en musea zoals het Rijksmuseum in Amsterdam verbinden verbinden daaraan de consequentie ook te investeren dor middel van belangrijke aankopen van Vlaamse meesters. een andere manier om het Nederland-
se publiek een samenhangend beeld te geven van de Vlaamse schilderkunst is samenwerking tussen musea.
Hiertoe aangemoedigd door de overheid, vooral in de hoedanigheid van het Instituut Collectie Nederland, zijn de Nederlandse musea tot het inzicht gekomen dat het beter is het gezamenlijke kunst bezit op een zinvolle manier te groeperen, dan verspreid over het land geïsoleerde groepjes schilderijen te bewaren, die, omdat ze op zichzelf vaak geen onderdeel uitmaken van een interessant verhaal, ook nog vaak in de pots bleven opgeslagen. Voor de Vlaamse schilderkunst is het resultaat hiervan de opstelling "Vlaamse Pracht" in het Maastrichtse Bonnefantenmuseum, waarvan dit boek een afspiegeling is'.

Een genot om dit prachtige werk in de hand te nemen en zo de ogen te laten strelen.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.