Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Wolkers, Jan - Terug naar Oegstgeest. Serie/Uitgave: Grote Lijsters 1994, Nr. 5

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wolkers, Jan - Terug naar Oegstgeest. Serie/Uitgave: Grote Lijsters 1994, Nr. 5
Schrijver: Wolkers, Jan
Titel: Terug naar Oegstgeest. Serie/Uitgave: Grote Lijsters 1994, Nr. 5
ISBN: 9789001548254
Uitgever: Wolters-Noordhoff Groningen 1994
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 191. Conditie: goed, best
Prijs: € 6,55
Meer info ' "Terug nar Oegstgeest" is een terugkeer in dubbel opzicht. Jan Wolkers graaft in zijn jeugdherinneringen, die ook in zijn eerdere werk zo'n belangrijke rol spelen. De steeds slechter lopende kruidenierszaak van zijn vader, de talrijke broers een zussen voor wie allemaal een slaapplaats geimproviseerd moet worden, de oudste broer die overlijdt aan difterie, de obsessie voor kikkers en insecten, baantjes op een laboratorium en als tuinjongen, de lessen aan de tekenacademie. Over alles hangt de suggestie van het verbodene en de dreiging van de vader als verlengstuk van een strenge oudtestamentische God. Als volwassene keert Wolkers in levende lijve terug naar zijn geboortedorp, waarbij de terugkeer- en herinneringshoofdstukken elkaar steeds afwisselen.
Het ouderlijk huis wordt afgebroken, en vader is een breekbaar man geworden die zijn boodschappen doet in een supermarkt. Misschien is vergankelijkheid wel het belangrijkste thema van het boek'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.