Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Roscam Abbing, Michiel (dr.), Ingrid Ottevanger (redactie) - Rembrandt. Leven en werk van de grootste schilder aller tijden. Met unieke uitneembare documenten en memorabilia. (Oorspr.titel: 'The Rembrandt Experience')

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roscam Abbing, Michiel (dr.), Ingrid Ottevanger (redactie) - Rembrandt. Leven en werk van de grootste schilder aller tijden. Met unieke uitneembare documenten en memorabilia. (Oorspr.titel: 'The Rembrandt Experience')
Schrijver: Roscam Abbing, Michiel (dr.), Ingrid Ottevanger (redactie)
Titel: Rembrandt. Leven en werk van de grootste schilder aller tijden. Met unieke uitneembare documenten en memorabilia. (Oorspr.titel: 'The Rembrandt Experience')
ISBN: 9789021584836
Uitgever: Kosmos-Z&K Utrecht/ Antwerpen z.j. (= 2006)
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in met reproducties gesierde band. Met facsimile's (los) van documenten en gedenkstukken. Met cassette. Pg's. 64. Conditie: nieuw
Prijs: € 19,95
Meer info 'Een van de beroemdste schilders die ooit geleefd hebben, Rembrandt Harmenszoon van Rijn, is over de hele wereld bekend om zijn meesterschap. Zijn beroemde stukken, zoals "De Nachtwacht" zijn talrijke zelfportretten
en de vele verfijnde etsen en tekeningen van de wereld om hem heen, hebben generaties bewonderaars geboeid en versteld doen staan.
"Rembrandt" biedt een inzicht verschaffend en intiem verslag van zijn leven en werk. Het vertelt niet alleen hoe een molenaarszoon uit Leiden roem en fortuin vond in Amsterdam en dat ook allemaal weer zag verdwijnen,
maar het onderzoekt ook zijn technieken en de vele prachtige kunstwerken die hij maakte.
Met zijn prachtige illustraties is dit fraai vormgegeven boek een museum in een doos. Het brengt Rembrandt de kunstenaar,de echtgenoot, vader en minnaar tot leven als nooit tevoren, door middel van meer dan dertig ingevoegde memorabilia uit archieven van over de hele wereld. Enkele hiervan zijn nooit eerder gepubliceerd,
zoals dagboeknotities, persoonlijke schetsen, geboorte-, trouw en begrafenisregistraties, verkoopprenten en
notariƫle akten.
"Rembrandt" roept een van de meest welvarende tijdperken in de Nederlandse geschiedenis op en geeft daar-
mee een uniek inzicht in de allergrootste Nederlandse meester'.

Een boek om 'u' tegen te zeggen.
Zo uniek, zo intens mooi.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.