Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Krabbé, Tim - 43 WIELERVERHALEN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Krabbé, Tim - 43 WIELERVERHALEN
Schrijver: Krabbé, Tim
Titel: 43 WIELERVERHALEN
ISBN: 9789035100930
Uitgever: Bert Bakker Amsterdam 1984, tweede druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 168. Conditie: goed, best
Prijs: € 5,25
Meer info 'Enkele jaren lang schreef Tim Krabbé in 'NRC/Handelsblad' een wielercolumn in de geest van 'De Renner'.
Uit die stukjes maakte hij voor deze bundel een keuze, die hij aanvulde met enkele elders gepubliceerde wielerverhalen. In 'Drieënveertig Wielerverhalen' komt onder meer aan bod:
de ethiek van het laatste wiel, het Merckx-museum, het eurodynamische, de ellendigste etappe uit het leven van Coppi, de voordelen van edelmoedigheid en de morele positie van het peloton'.

Een citaat uit dit boek (pg. 46).
' (...). Opvallend weinig hoor je over allerlei andere gevaren die de wens in wielrennen uit te blinken met zich meebrengt. Jarenlang gaan renners om om tien uur 's avonds slapen, sommigen gaan alleen 's winters met hun vrouw naar bed, zitten zeven uur per dag op een fiets (!), eten nooit ijs of patat en laten hele Zaterdagbij-
voegsels en Holland Festivals aan zich voorbijgaan. Waarom wordt al die schade getolereerd? Waarom is er nog nooit een renner gediskwalificeerd toen bij controle zijn koffer tot de rand toe gekuld bleek te zijn met
Jerry Cotton koekjes? (...)'.

'Over de roman 'De Renner' van Tim Krabbé schreef Nico Scheepmaker:
'Het is aan de ene kant een literair meesterwerk dat om die reden over 100 jaar nog gelezen zal worden en aa de andere kant het beste sportboek in de Nederlandse taal'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.