Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Barnard, Willem (dr./ds.) - Een dubbeltje op zijn kant. Dagboeken 1945-1978

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Barnard, Willem (dr./ds.) - Een dubbeltje op zijn kant. Dagboeken 1945-1978
Schrijver: Barnard, Willem (dr./ds.)
Titel: Een dubbeltje op zijn kant. Dagboeken 1945-1978
ISBN: 9789068011746
Uitgever: De Prom Amsterdam/ Antwerpen z.j. (= 2005)
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Garenloos. Pg's. 189. Conditie: zeer goed, best, als nieuw
Prijs: € 7,95
Meer info 'Dit is een verzameling aantekeningen uit mijn dagboek, dat wil zeggen uit de vele kleine opschrijfboekjes waarin ik van alles had genoteerd als ik niemand anders in vertrouwen wilde nemen dan mijzelf, in de bladspiegel van het papier tegenover mij.
Van 1947 tot 1975 ben ik predikant geweest. Omdat ik gedichten schreef (onder de naam Guillaume van der Graft) heette ik in de volksmond een dominee-dichter.
Het predikantschap heb ik neergelegd toen ik het niet langer dragen kon. Een derde van mijn leeftijd heb ik eraan besteed, mij soms erin verheugd, mij vaak (meestal) ertegen afgezet. Van 1947 tot 1975, vier maal zeven jaar, en dat in die roemruchte eeuw.
Een dubbeltje op zijn kant. Zo'n dubbelbestaan als ik al die jaren heb geleid, pastor en taalman, verkondiger maar steeds onmondiger, altijd verplicht om te spreken, maar steeds wachtend op het gedicht - het brengt een wankel evenwicht mee. Het probeert twee mogelijkheden staande te houden en slaat telkens om, kruis of munt.
'Een dubbeltje op zijn kant' bevat de vroege dagboeken van Willem Barnard, uit een inspire-rende, bewogen periode waarin Barnard zich al zoekende beweegt tussen het pastoraat en het dichterschap. (...)'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.