Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Kohlbrugge, Herman Friedrich (dr./ds.). (Otten, W.) - Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kohlbrugge, Herman Friedrich (dr./ds.). (Otten, W.) - Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge
Schrijver: Kohlbrugge, Herman Friedrich (dr./ds.). (Otten, W.)
Titel: Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge
ISBN: 9789033108686
Uitgever: Den Hertog Houten z.j. (= 1992)
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in zwart-kleurige band (met portret van HFK). Met afbeeldingen, foto's, portretten, documenten etc. (zw/w). Formaat: 20x28cm. Pg's. 213. Conditie: nieuw
Prijs: € 9,85
Meer info 'De zeer begaafde dr. H.F. Kohlbrugge (1803-1875) was één van de belangrijkste godgeleerden der 19e eeuw. Voor de geschriften van en over Kohlbrugge bestaat een grote belangstelling. In dit boek wordt een beschrijving gegeven van zijn veelbewogen leven. Aan reeds bekende gegevens zijn veel nieuwe informaties toegevoegd.
Van "de man uit Elberfeld zijn tal van pastorale herinneringen opgenomen. Verder hebben levensschetsen van zijn kinderen, vrienden en leerlingen, alsmede een genealogie van het geslacht Kohlbrugge een plaats gekregen. Mede door de talrijke - veela onbekende - illustraties, mag dit werk een unieke uitgave worden genoemd'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.