Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Miskotte, K.H. (prof.dr./ds.). - GRENSGEBIED

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Miskotte, K.H. (prof.dr./ds.). - GRENSGEBIED
Schrijver: Miskotte, K.H. (prof.dr./ds.).
Titel: GRENSGEBIED
ISBN: n.v.t.
Uitgever: G.F. Callenbach Nijkerk z.j.
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in wit-kleurige linnen band, met goud-letterindruk (in zwart kader). Pg's. 242. Conditie: zeer goed, best
Prijs: € 9,75
Meer info 'Korte Verantwoording
De gelegenheid maakt de dief - 23 September zal Dr Miskotte zijn zestigste verjaardag vieren. De uitgave van deze bundel wil een kleine bijdrage zijn tot vermeerdering van de feestvreugde. Immers, bij het ordenen van vele geschriften en referaten in de boekerij van de auteur trof het ons, dat zo menig werkstuk nooit in druk verscheen of maar in zeer kleine kring bekend werd. Daarom deden wij een steelse greep in het meer literaire werk van de schrijver, in de hoop hem hiermee te eren en in de verwachting een grote kring lezers te verrassen.
Met nadruk willen wij vermelden, dat de artikelen hier om zo te zeggen "in de grondverf" verschijnen. Wij zijn er van overtuigd, dat Dr Miskotte, wanneer wij deze bundel zelf had samengesteld, het merendeel zou hebben omgewerkt en aangevuld. Om het feestkarakter echter niet te verliezen, besloten wij tot deze onvolkomen uitgave, in de mening, dat er juist een zekere bekoring van de "onvolmaaktheid" uitgaat!
Opzettelijk zijn wij voorbijgegaan aan het vak-theologische werk. (...).
Willie C. Snethlage'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.