Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Denzinger, Henricus. (Wirceburgensis Professor) - Enchiridion Symbolorum et Definitionum quae de Rebus Fidei et Morum a Conciliis Oecumenicis et summis Pontificibus emanarunt. In Auditorum Usum edidit Henricus Denzinger ... Editio IX. Aucta et Emendata Ignatio Stahl Parocho et in Univers. Wirceb. ..

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Denzinger, Henricus. (Wirceburgensis Professor) - Enchiridion Symbolorum et Definitionum quae de Rebus Fidei et Morum a Conciliis Oecumenicis et summis Pontificibus emanarunt. In Auditorum Usum edidit Henricus Denzinger ... Editio IX. Aucta et Emendata Ignatio Stahl Parocho et in Univers. Wirceb. ..
Schrijver: Denzinger, Henricus. (Wirceburgensis Professor)
Titel: Enchiridion Symbolorum et Definitionum quae de Rebus Fidei et Morum a Conciliis Oecumenicis et summis Pontificibus emanarunt. In Auditorum Usum edidit Henricus Denzinger ... Editio IX. Aucta et Emendata Ignatio Stahl Parocho et in Univers. Wirceb. ..
ISBN: n.v.t.
Uitgever: F.A. Brockhaus Lipsiae 1900
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in marmer-motief omslag, rug van leder. Met goud-titel-letterindruk op de rug. Formaat: 13,5x19cm. Pg's. 486. Conditie: zeer goed, best (het omslag bezit ietwat sleetse plekjes)
Prijs: € 9,85
Meer info De aanduiding 'Enchiridion' is een hoog-begrip in de Rooms-Katholieke Kerk.
Letterlijk vertaald uit de Griekse taal (want hieruit stamt het) betekent het:
'wat men in hand houdt/ wat men bij de hand heeft'.
Zo is het geworden: handboek, verzameling van teksten, naslagwerk.
De inhoud van het Enchiridion bevat onder veel meer de uitspraken, beslissingen van de Oecumenische Concilies, het geloof en de ethiek.
Een vraagbaak en een richtingaanwijzer in één voor de leek en voor de kardinaal/ de Paus en ieder mens daartussen binnen de Rooms Katholieke Kerk.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.