Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Bunyan, John - 's Christens Reize naar de Eeuwigheid. Opnieuw uit het Engelsch vertaal, en met ophelderende aanmerkingen benevens eene levensschets van den schrijver verrijkt. Met 12 gekleurde platen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bunyan, John - 's Christens Reize naar de Eeuwigheid. Opnieuw uit het Engelsch vertaal, en met ophelderende aanmerkingen benevens eene levensschets van den schrijver verrijkt. Met 12 gekleurde platen.
Schrijver: Bunyan, John
Titel: 's Christens Reize naar de Eeuwigheid. Opnieuw uit het Engelsch vertaal, en met ophelderende aanmerkingen benevens eene levensschets van den schrijver verrijkt. Met 12 gekleurde platen.
ISBN:
Uitgever: Hollandsch-Afrikaansche Uitgevers Maaatschappij v/h Jacques Dusseau & CO Amsterdam - Kaapstad 1902
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingenaaid, met illustraties (12, in kleur). Pg's. 222. Conditie: goed, best; boekblok ligt iets los in de band
Prijs: € 8,95
Meer info John Bunyan ('de Baptist van Bedford'), Elstow nov. 1628 - London 31.08.1688.
De auteur van 'Pelgrim's Progress', een alegorische beschrijving van de christen op de weg in dit leven naar en in Jezus Christus en (dus!) op weg naar altijd bij God de Here.
Van professie was Bunyan ketellapper, kon nauwelijks lezen en schrijven. En toch schreef hij klassieke wereldliteratuur: het hier aangeboden boek.
In 1678 verscheen de eerste editie in de Engele taal, al in 1684 verscheen dit boek in de Nederlandse taal.
De editie die hier aan de orde is, is een uitgave met prachtig-gekleurde platen.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.