Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Josephus, Flavius (M.A. Beek, prof.dr. M.A., inleider en toezichtvertaler) - HET LEVEN VAN HERODES. (Serie: 'Meulenhoff Pockets 32')

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Josephus, Flavius (M.A. Beek, prof.dr. M.A., inleider en toezichtvertaler) - HET LEVEN VAN HERODES. (Serie: 'Meulenhoff Pockets  32')
Schrijver: Josephus, Flavius (M.A. Beek, prof.dr. M.A., inleider en toezichtvertaler)
Titel: HET LEVEN VAN HERODES. (Serie: 'Meulenhoff Pockets 32')
ISBN: n.v.t.
Uitgever: J.M. Meulenhoff Amsterdam z.j. (= 1959)
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 190. Conditie: goed
Prijs: € 6,95
Meer info 'Flavius Josefus, Joods geschiedschrijver, leefde van 37 tot ong. 100 na Chr., werd te Jeruzalem geboren en ging in 64 naar Rome. Hij legde zijn belangrijke geschiedkundige arbeid neer in een groot aantal geschriften:
'De Joodse oorlog (75-79) in 7 delen, een geschiedenis van van de Joden van de schepping tot het jaar 66 in 20 delen, een Apologie van de Joden en een autobiografie.
Ongeveer 30 jaar na Herodes' dood geboren, stelde hij het levensverhaal van de Koning der Joden, aan wiens naam het bloed kleeft van de kindermoord te Bethlehem, te boek.
Herodes: onder hen, die de wereld hebben geregeerd, heeft hij op uitzonderlijke wijze wijze gesproken tot de verbeeelding van de Europese mens, vooral omdat onder zijn heerschappij het jonge christendom zich aan-
kondigde.
Evenals de Meulemhoff Pocket "De val van Jeruzalem" werd uit de geschriften van van Flavius Josefus
"Het leven van Herodes" samengesteld door Prof. DR. M.A. Beek'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.