Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Spruit, Rinus - DE RIETDEKKER. Een familiegeschiedenis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spruit, Rinus - DE RIETDEKKER. Een familiegeschiedenis
Schrijver: Spruit, Rinus
Titel: DE RIETDEKKER. Een familiegeschiedenis
ISBN: 9789059362604
Uitgever: Cossee Amsterdam z.j. (= 2009), tweede druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 141. Conditie: (als) nieuw
Prijs: € 7,85
Meer info 'De oude rietdekker vertelt, zijn zoon schrijft het op. En blijft doorschrijven tot na zijn vaders dood. Rinus Spruit schetst met gevoel het harde bestaan van een rietdekkersfamilie in het begin van de vorige eeuw.
Door keihard te werken strijdt deze familie tegen het schrikbeeld oud en arm te eindigen, want pensioen was er vroeger niet. Ze zijn zo met werken en overleven bezig, dat ze er niet aan toekomen zich af te vragen of ze gelukkig zijn.
Rinus Spruit schrijft het allemaal op met een subtiele humor in een sobere, haast achteloze stijl. Het is bovenal een prachtig portret van een vader en zijn zoon.
Met veel toewijding laat Spruit ons kennismaken met een manier van leven, die mijlenver van ons verwijderd lijkt, maar die door de dagelijkse details heel herkenbaar wordt en dichtbij komt'.

'Wat een mooi boek! Een schitterend moment in woorden voor een vader. En wat een fraaie details en mooie uitdrukkingen' - Maarten 't Hart.

'Deze familiegeschiedenis heeft de allure van een roman. Spanning, personages van vlees en bloed. Wat een ingetogen, ontroerende verhaal over vergankelijkheid'. - Edith Koenders in De Volkskrant ****
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.