Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Roland Holst, A. - In Gevaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roland Holst, A. - In Gevaar
Schrijver: Roland Holst, A.
Titel: In Gevaar
ISBN: n.v.t.
Uitgever: A.A.M. Stols Parijs/ Bert Bakker - Daamen Den Haag 1958, tweede druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Ingenaaid. Het omslag met royaal overslaande flappen. Pg's. 93. Conditie: eer goed, best
Prijs: € 9,95
Meer info Adriaan/ Adrianus Roland Holst, Amsterdam 23.05.1888 - Bergen (N.H.) 05.08.1976.

Bijgevoegd de circulaire:
schrijven van Stichting A. Roland Holst, Bergen Nh, herfst 1958.
'U zult zich herinneren dat in de afgelopen zomer te Bergen met enig plaisant gerucht de zeventigste verjaar-dag van de dichter A.Roland Holst werd gevierd.
Tot de geschenken, de jarige aangeboden, behoorde ook een cheque van Hfl. 1.000,- die deze terstond bestemde tot grondslag voor een fundatie om hulp te bieden aan kunstenaars, ter verlichting van tijdelijke materiƫle beroepsmoeilijkheden. Zij dienen woonachtig en werkzaam te zijn in deze duinstreek, ook al zwer-
men hun werken uit over ons ganse land, evenals het oeuvre van Roland Holst onze gehele natie toebe-hoort. Een en ander heeft geleid tot de oprichting van de stichting, in hoofde dezes vermeld, waarvan het bestuur zich thans tot U wendt met het verzoek daaraan uw steun te willen verlenen. (...).
Het bestuur. A. Roland Holst, stichter (e.a.)'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.