Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Mulder, M.J. (dr.) - DE TARGUM OP HET HOOGLIED. Inleiding, vertaling en korte verklaring. Serie: "Exegetica".Oud- en Nieuwtestamentische studiën. Nieuwe reeks.Vierde deel. Redactie: prof. dr. W.C. van Unnik e.a.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mulder, M.J. (dr.) - DE TARGUM OP HET HOOGLIED. Inleiding, vertaling en korte verklaring. Serie: "Exegetica".Oud- en Nieuwtestamentische studiën. Nieuwe reeks.Vierde deel. Redactie: prof. dr. W.C. van Unnik  e.a.
Schrijver: Mulder, M.J. (dr.)
Titel: DE TARGUM OP HET HOOGLIED. Inleiding, vertaling en korte verklaring. Serie: "Exegetica".Oud- en Nieuwtestamentische studiën. Nieuwe reeks.Vierde deel. Redactie: prof. dr. W.C. van Unnik e.a.
ISBN: 9789070057350
Uitgever: Ton Bolland. Voorheen H.A. van Bottenburg Amsterdam 1975
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Pg's. 128. Conditie: als nieuw
Prijs: € 7,95
Meer info Een citaat uit dit boek.
'Par. 2 Iets over de targum in het algemeen
(..). Onder 'targum' verstaan we de aramese vertaling van het oude testament, hoewel er in ruimere zin iedere vertaling van het O.T., vooral wanneer die voor de liturgie bestemd is, onder verstaan kan worden.
Wat hier gezegd wordt, veronderstelt twee dingen. In de eerste plaats moeten vele Joden eertijds behoefte
gevoeld hebben om hun Tenach, zoals zij het Oude Testament noemen, en die bijna geheel in de hebreeuwse taal geschreven is, in de aramese taal te verstaan. Aramees was voor velen de moedertaal geworden.
Dit arameeîseringsproces, waarbij het hebreeuws werd verdrongen, is al eeuwen vóór de jaartelling begonnen. (...)'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.