Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Kellendonk, Frans - Mystiek lichaam. Een geschiedenis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kellendonk, Frans - Mystiek lichaam. Een geschiedenis
Schrijver: Kellendonk, Frans
Titel: Mystiek lichaam. Een geschiedenis
ISBN: 9789029071390
Uitgever: J.M. Meulenhoff Literair z.pl. (= Amsterdam) en z.j. (= 2004), zeventiende druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Met stofomslag (transparant). Pg's. 174. Conditie: puntgaaf (bijna), want: als nieuw
Prijs: € 7,25
Meer info Frans Kellendonk 1951 - 1990.

Iets uit/ over het hier geboden boek.
' "Mystiek lichaam", volgens velen het belangrijkste werk van Frans Kellendonk, is door de schrijver zelf wel aangeduid als een roman over de economie van de liefde.
Het boek, dat inmiddels tot de klassieken van de twintigste eeuw behoort, wordt gedragen door drie personages: een vader, zijn zoon en zijn ongehuwde dochter. De vader is een vrek. Geld houdt zijn verlangen gaande, het geeft hem een eeuwige jeugd. Hij bewoont de Hemel der Ideeën. Zijn zoon doet dat ook. Maar hij past voor de ondergeschikte rol die de man in de schepping is toebedeeld en gaat op zoek naar een andere manier van leven.
Op een koude paasmorgen kijkt de vader uit zijn slaapkamerraam. Boven op de poortstijl ziet hij zijn ongehuwde dochter zitten. Zij heeft een boodschap voor hem en haar broer:
ze heeft besloten een kind op de wereld te zetten'.

Bijgevoegd: recensie NRCHandelsblad 09.07.2014
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.